Tweedehands tips

Tweedehands spullen kopen en verkopen kan je op heel veel websites doen maar ook op onze sub website. Dit zorgt er wel voor dat je spullen sneller verkocht worden door mensen die het weer goed kunnen gebruiken. Maak een goede vertroude advertentie. Hoe je dat doet dat lees je hier. Er zijn genoeg mogelijkheden wat je met je spullen kan doen. Hieronder een aantal tips.

Tweedehands spullen opknappen.

Je kapotte spullen repareren
Je kapotte spullen repareren

Je oude spullen opknappen is een goede manier om je spullen een tweede kans te geven door ze te repareren als het kapot is. Maar je kan het ook opknappen door er een likje verf te geven.


Je spullen omruilen.

In plaats van ze te verkopen is het ook een idee om je spullen te ruilen voor iets wat je nog niet hebt. Het beste om elkaars spullen te ruilen is een afspraak te maken op een plek wat voor beiden makkelijk te bereiken is.

Tweedehands spullen ruilen voor een klusje.

Je spullen ruilen voor een klusje. Ik had vroeger een tuin met een hoge heg alleen het probleem was dat ik geen tijd had om de heg te snoeien. Een buurman die als beroep tuinman is wilde dit wel doen voor spullen wat ik toch al niet meer gebruikten. Dus voor ons beiden was dit een prima deal, ook als je bijvoorbeeld geen geld hebt.