Maak een goede advertentie

Maak een goede advertentie


Een goede advertentie maken is moeilijker dan je zult denken. Denk daarbij aan goede tekst omschrijving, duidelijk foto’s en geef zoveel mogelijk informatie zoals verzendkosten en de prijs maar ook of het verzonden kan worden. Maak een zo duidelijk mogelijk een omschrijving van het product. Schrijf in de omschrijving de maat, kleuren en het gewicht in verband met de verzendkosten. Zoek ook uit wat de verzendkosten zijn om zo problemen te voorkomen.

Een goede advertentie met deze punten

Zorg dat deze punten er wel in je advertentie staan om sneller succes te hebben.

Hier een lijst met deze punten:

Wat er vooral niet in je advertentie in moet staan:

Advertentie tekst in Word en sla dit op in je documenten


Het is handig maar ook raadzaam om je advertentie tekst in Word te maken en dit vervolgens in een map op te slaan als advertentie naam zodat je dit makkelijk terug kan vinden. Plaats in dat mapje ook de foto’s van de advertentie. Geef de foto’s de naam van je advertentie. Zo houd je alles overzichtelijk. Plaats deze mapjes weer in de hoofdmap met als naam Marktplaats en plaats deze vervolgens op een veilige plaats ergens op je externe schijf in je netwerk omgeving. Zorg ervoor dat deze bestanden bereikbaar zijn via je smartphone.

Verzamel je nog te verkopen spullen op in een kast


Verzamel je nog te verkopen producten op in een kast of ergens in de schuur maar wel op de begane grond in verband met zware spullen. Zo houd je het overzichtelijk met wat je nog wil verkopen en wat je al verkocht hebt. Met dit alles heb je dus eigenlijk je eigen webshop.